06 лютого на базі ФОКу смт. Борова стартує турнір з футзалу "FORESTER LIGA - 2021" серед аматорських команд. В І турі суперником "Молнії" будуть гравці місцевого "Динамо"

понедельник, 29 июля 2019 г.

Огляд матчів 1/2 фіналу Кубка району

«Олімпік» і «Темп»  зустрінуться у фіналі Кубка Ізюмського району з футболу

28 липня були зіграні півфінальні матчі Кубка Ізюмського району з футболу.
На стадіоні «Крем’янець» зустрічались куньєвський «Олімпік» і «Молнія» комбінату хлібопродуктів. Матч розпочався без розвідки в обоюдогострих атаках команд-учасниць першого півфіналу. Таке положення на полі спостерігалось перші 15 хвилин, хоча куняни вже на 8 хвилині вдалися до вимушеної заміни свого півзахисника.
Після зіткнення зі своїм же партнером по команді  Андрієм Демідовим, поле залишив Михайло Пивовар з розсіченням голови. На 19 хвилині «Олімпік» навіть забив м’яч у ворота «Молнії», але боковий арбітр зафіксував положення поза грою і гол було відмінено. У наступній же атаці центральний захисник «Олімпіка» Олександр Мизюк підключився до атакувальних дій своєї команди і з гострого кута потужним ударом вколотив м’яча у ближній кут воріт «Молнії». За рахунку 1:0 і при домінування
«Олімпіка» команди пішли на перерву. Другий тайм команди розпочали більш енергійно, хоча склалось враження, що гравці «Олімпіка» відчували себе більш спокійнішими за «Молнію». На 65 хвилині, після довгої передачі на свого форварда, м’яч сковзнув по шипам бутси центрального захисника «Молнії» Владислава Литвинова і опинився у Андрія Мартинова, який, вийшовши тет-а-тет з голкіпером «Молнії» довів рахунок до 2 : 0 на користь «Олімпіка». Через 11 хвилин все той же Мартинов забив гол-близнюк, також вдало реалізувавши вихід віч-на-віч з Максимом Шелестом.
Під завісу матчу «Молнія» спромоглась на гол престижу. За 2 хвилини до завершення забитим м’ячем відзначився Руслан Шаповалов. 3 : 1 на користь кунян і «Олімпік» першим крокує до фіналу.
Другий півфінал виявився дуже багатим на події. В Осколі зустрічались «Цареборисово» і «Темп». Господарі поля відкрили рахунок вже на 8 хвилині. М’яч на рахунку Ігоря Шакальця. Але на 24 хвилині, за допомоги Микити Пилипенка, гості зрівняли рахунок і з нічийним результатом пішли на перерву. На 63 хвилині матчу нападник «Темпу» після трьох замахів вистрелив , як із гармати у самісіньку дев’ятку господарів. 2 : 1 – «Темп» попереду. За 15 хвилин до завершення захисник «Цареборисово» збив гравця «Темпу» у своєму карному майданчику, за що арбітр матчу, Микола Сисенко, одразу вказав на одинадцятиметрову позначку. Голкіпер і центральний захисник «Цареборисово» не були згодні з арбітром і в агресивній манері зі штовханиною виявили своє незадоволення, за що були справедливо покарані червоними картками. Удар з «позначки» вдало реалізував капітан «Темпу» і сам постраждалий Андрій Казмірчук. Так рахунок став 3 : 1 на користь гостей. Але цим все не завершилось. За нецензурну брань на адресу арбітра на 80 та 85 хвилинах ще двоє осколян, Нізамі Гуламов і Євген Дворніченко залишили поле через червоні картки. Цього тижня на засіданні суддівського комітету районної федерації футболу буде прийнято рішення, стосовно дискваліфікації цих гравців і на який термін.
Ну, а у фінальному матчі за головний трофей зустрінуться куньєвський «Олімпік» і «Темп» Бригадирівської сільської ради. Ця зустріч відбудеться 25 серпня на стадіоні с. Куньє, який було визначено на засіданні ІРФФ з представниками команд ще до початку футбольного сезону.
Також 28 липня на бугаївському стадіоні відбувся один перенесений матч 11 туру чемпіонату району, де місцевий «Колос» з мінімальним рахунком 0 : 1 поступився борівському «Осколу». Єдиний м’яч на 80 хвилині матчу забив Юрій Ханейчук.
До Вашої уваги кубковий шлях всіх команд до Куньє, «ТОП – п’ятірка» бомбардирів і турнірне становище команд після 11 турів чемпіонату.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.