06 лютого на базі ФОКу смт. Борова стартує турнір з футзалу "FORESTER LIGA - 2021" серед аматорських команд. В І турі суперником "Молнії" будуть гравці місцевого "Динамо"

суббота, 3 октября 2020 г.

«Чистоводівка» - переможець ІІ юнацького Чемпіонату Ізюмського району з футзалу «U - 18»

   

 03 жовтня на майданчику зі штучним покриттям с. Оскіл матчами заключного IV туру були підведені підсумки і нагородження команд-призерок та кращих гравців ІІ відкритого юнацького Чемпіонату Ізюмського району з футзалу серед гравців «U - 18».

В чемпіонаті, який стартував ще 12 вересня, брало участь 6 команд «Чистоводівка» Чистоводівка, «Іскра» Кам’янка, «Цареборисово» Оскіл, «Темп» Бригадирівської с/р, «Капитолівка» Капитолівка і «Студенок» Студенок. Протягом місяця кожна з команд провела по 10 ігор, що взагалі склало 30 матчів.

За підсумками чемпіонату «Чистоводівка» не програв жодної гри, достроково стала переможницею турніру, другими виявились футболісти «Іскри» і замкнули трійку призерів гравці «Темпу».

В гонці бомбардирів кращим снайпером став представник «Чистоводівки» Євген Китайов. На його рахунку 28 забитих м’ячів. Другим, з 27 голами став кам’янчанин Олександр Короткий. Третю сходинку посів осколянин Денис Мирошниченко.  В його активі 15 влучних пострілів.

На параді закриття змагань начальник відділу культури, молоді та спорту Ізюмської райдержадміністрації Альберт Воротиленко нагородив всі команди- учасниці турніру футбольними м’ячами, команди-призерки кубками, медалями і дипломами відповідних ступенів, а бомбардири і кращі гравці, якими стали : Кирило Юзаков «Темп», Ярослав Загребельний «Чистоводівка», Павло Задніпровський «Іскра», Артем Дудченко «Цареборисово», отримали дипломи і пам’ятні статуетки.

Бажаємо юним футболістам перемог в наступних стартах і в найближчому майбутньому потрапити до основних складів чоловічих команд, які беруть участь в чемпіонаті району серед аматорів !

















Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.