06 лютого на базі ФОКу смт. Борова стартує турнір з футзалу "FORESTER LIGA - 2021" серед аматорських команд. В І турі суперником "Молнії" будуть гравці місцевого "Динамо"

среда, 18 ноября 2020 г.

Нагородження призерів відкритого чемпіонату Ізюмського району з футболу сезону - 2020!

 

18 листопада в приміщенні РДА відбулось нагородження представників команд-призерок відкритого чемпіонату Ізюмського району з футболу сезону - 2020. Голова Ізюмської РДА Яніс Никифоров разом з начальником відділу культури, молоді та спорту Ізюмської РДА Альбертом Воротиленко вручили кубки, медалі і дипломи тренерам ФК «Темп» Бригадирівської сільської ради Віктору Шкарлету за перше місце, ФК «Цареборисово» Оскіл Володимиру Федченку за друге місце і ФК «Студенок» Студенок Андрію Абакшину за третє місце. Також представники команд отримали пам’ятні статуетки і дипломи для кращих бомбардирів чемпіонату, якими стали: Олександр Ситнік з ФК «Цареборисово» - «золота бутса» з 24 голами, Олександр Морев з ФК «Студенок» «срібна бутса» з 22 забитими м’ячами та Олександр Семенов ФК «Темп» «бронзова бутса» з 14 влучними ударами.

Очільник району привітав представників команд-призерів з успішним завершенням футбольного сезону і побажав подальших спортивних успіхів та перемог у новому футбольному році!


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.