06 лютого на базі ФОКу смт. Борова стартує турнір з футзалу "FORESTER LIGA - 2021" серед аматорських команд. В І турі суперником "Молнії" будуть гравці місцевого "Динамо"

воскресенье, 10 июня 2018 г.

Результати 10 туру чемпіонату району з футболу серед аматорів.

10 червня відбувся 10 тур чемпіонату з футболу серед аматорських команд. Цей тур також приніс свої несподівані результати. Дві нічиї і три перемоги гостей. Двоє лідерів чемпіонату втратили свої очки, що призвело до змін у турнірній
таблиці. 

В Бугаївці куньєвський «Олімпік» розписав суху нічию з місцевим СК «Восток», а в Липчанівці «Темп» на останніх хвилинах врятувався від поразки в матчі з «Донцем» - 2 : 2. «Чистоводівка» вийшла на чисте перше місце завдяки розгромній перемозі 5 : 0 в гостях над капитолівським «Сатурном». «Молнія» в Осколі з рахунком 6 : 1 переграла «Цареборисово», а «Олександрівка» зазнала чергової поразки з крупним рахунком 1 : 8 від «Студенка».
В гонці бомбардирів після 10 турів завдяки хет-тріку лідерство захопив  Павло Сліпушкін з «Молнії». Він має в своєму активі 15 голів в 6 матчах. Євген Дума з «Чистоводівки» в цьому турі забитими м’ячами не відзначився, тому залишився з 12 голами на другій позиції. Також не забивав і Руслан Шаповалов з «Молнії», на рахунку якого залишилось 9 влучних пострілів.
Наступний 11 тур відбудеться у неділю 17 червня. Центральним поєдинком туру можна рахувати матч, який відбудеться в Капитолівці де місцева «Молнія» прийматиме «Темп». В інших  іграх зустрінуться : «Олімпік» - «Цареборисово»,  «Студенок» - СК «Восток», «Олександрівка» - «Сатурн», «Чистоводівка» - «Іскра». Малокомишуваський  «Донець» цей тур пропускає. Також відмічаємо, що цей тур пропускають Руслан Шаповалов, Антон Петренко з «Молнії» і Олександр Малютін з «Цареборисово», які були вилучені у грі між цими командами та Костянтин Михайліченко з «Олімпіка» відбуваючий триматчеву дискваліфікацію. 
В турнірній таблиці лідирує «Чистоводівка з 18 балами. На 2 залікові бали від неї відстає «Олімпік». На 3 сходинку з 15 очками піднялась «Молнія», яка за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м’ячів випереджає «Темп». П’ятим йде СК «Восток», який має 12 очок. Рокіровка відбулась між командами «Студенок» і «Донець». Обидва колективи набрали по 10 очок, але студенчани на даний час здобули більше перемог. Внизу турнірної таблиці команди в 10 турі не відчули смак перемоги, тому всі залишились на своїх місцях.

До Вашої уваги турнірне становище команд.























Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.