06 лютого на базі ФОКу смт. Борова стартує турнір з футзалу "FORESTER LIGA - 2021" серед аматорських команд. В І турі суперником "Молнії" будуть гравці місцевого "Динамо"

понедельник, 18 июня 2018 г.

Результати 11 туру чемпіонату району з футболу серед аматорів.

17 червня відбувся 11 тур чемпіонату з футболу серед аматорських команд. Цей тур виявився неповним. Кам’янська «Іскра» без будь-яких причин не з’явилась на побачення до «Чистоводівки» і отримала за це технічну поразку - : +. Бугаївський СК «Восток» не знає гіркоти поразки вже шостий тур поспіль, як наслідок перемога на виїзді з мінімальним рахунком 0 : 1 над «Студенком», завдячуючи
влучному пострілу Сергія Шевцова. Куньєвський «Олімпік» здобув важку перемогу 3 : 1 над «Цареборисово», а капитолівський «Сатурн» на виїзді здобув свою першу перемогу в чемпіонаті з розгромним рахунком 1 : 7 над аутсайдером - «Олександрівкою». Ну а центральний матч туру відбувся в Капитолівці, де зустрілись команди , які ділять третю – четверту сходинки, це місцева «Молнія» і «Темп». Матч видався дуже нервовим і жорстким, а градус гри відчувався на кожному клаптику поля з великою кількістю фолів. Чому і свідчать п’ять жовтих карток і одне вилучення Дмитра Савіна з «Молнії». Інтрига зберігалась до самого завершення гри. Рахунок в матчі першими відкрили гості. Віталій Кіхтев уникнув офсайдної пастки на 82 хвилині і впевнено переграв голкіпера «Молнії» - 0 : 1.  А більярдним виявився постріл Павла Сліпушкіна , який могутнім ударом зі штрафного з дальньої дистанції в обвід стінки забив свій 16 гол в чемпіонаті. У підсумку бойова, нервова нічия 1 : 1. 
В гонці бомбардирів після 11 турів лідерство захопив  Павло Сліпушкін з «Молнії». Він має в своєму активі 16 голів в 7 матчах. Євген Дума з «Чистоводівки» в цьому турі забитими м’ячами не відзначився через не виїзд «Іскри», тому залишився з 12 голами на другій позиції. Також не покращив своє становище і Руслан Шаповалов з «Молнії», який цей тур пропускав через дискваліфікацію. На його рахунку залишилось 9 влучних пострілів.
Наступної неділі 24 червня розпочинається битва за трофей - Кубок району. Ігри будуть проходити за Олімпійською системою з одного матчу на полях команд, які вказані першими. У попередньому раунді зустрічаються : «Цареборисово» -  «Чистоводівка», «Олімпік» - «Іскра» і «Донець» - «Студенок». Переможці цих пар виходять до чвертьфіналу. Також 24 червня відбудеться перенесений матч 5 туру, капитолівське дербі «Молнія» - «Сатурн». 
В турнірній таблиці лідирує «Чистоводівка з 21 пунктом. На 2 залікові бали від неї відстає «Олімпік». На 3 сходинці з 16 очками знаходиться «Молнія», яка за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м’ячів випереджає «Темп». П’ятим йде СК «Восток», який наступає їм на п’яти і має в своєму активі 15 очок. В нижній частині таблиці лише одна зміна. «Сатурн» помінявся місцями з «Іскрою» і посідає 9 сходинку.

До Вашої уваги турнірне становище команд.


 


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.