06 лютого на базі ФОКу смт. Борова стартує турнір з футзалу "FORESTER LIGA - 2021" серед аматорських команд. В І турі суперником "Молнії" будуть гравці місцевого "Динамо"

воскресенье, 3 июня 2018 г.

Результати 9 туру чемпіонату району з футболу серед аматорів.

3 червня відбувся 9 тур чемпіонату з футболу серед аматорських команд. 
Головною несподіванкою туру можна вважати домашню поразку капитолівської «Молнії» від СК «Восток» 2 : 3.
Кам’янська «Іскра» здобула першу перемогу в чемпіонаті над «Сатурном» 1 : 0 і залишила передостанню позицію в турнірній таблиці, змістивши на 10 місце саме «Сатурн». Куньєвський «Олімпік» досить легко і прогнозовано переграв аутсайдера, «Олександрівку» 8 : 1. Ще дві виїзні перемоги здобули «Чистоводівка» над «Студенком» 1 : 4 і «Донець» над «Цареборисово» 1 : 3.
В гонці бомбардирів після 9 турів знову двовладдя. Євген Дума з «Чистоводівки», забивши один м’яч в ворота «Студенка», скористався дискваліфікацією Павла Сліпушкіна з «Молнії» і  наздогнав його за забитими м’ячами. На рахунку обох по 12 голів. На другій сходинці, як і раніше розмістився Руслан Шаповалов з «Молнії», на рахунку якого 9 влучних пострілів і замикає трійку голеодорів з 6 м’ячами гравець «Темпу» Максим Грачов.
Наступний 10 тур відбудеться у неділю 10 червня. В ньому зустрічаються : «Сатурн» - «Чистоводівка»,  «Олександрівка» - «Студенок», СК «Восток» -«Олімпік», «Цареборисово» - «Молнія», «Темп» - «Донець». Кам’янська «Іскра» цей тур пропускає.
В турнірній таблиці також двовладдя. «Чистоводівка» посідає першу сходинку за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м’ячів, але «Олімпік» має одну гру в запасі. «Темп» цей тур пропускав, тому був змушений зміститись на третю сходинку.

До Вашої уваги турнірне становище команд.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.