06 лютого на базі ФОКу смт. Борова стартує турнір з футзалу "FORESTER LIGA - 2021" серед аматорських команд. В І турі суперником "Молнії" будуть гравці місцевого "Динамо"

воскресенье, 14 июля 2019 г.

Результати матчів 1/4 фіналу Кубка району з футболу

Минулої неділі відбулися матчі однієї четвертої розіграшу Кубка Ізюмського району з футболу. З передбачених чотирьох зустрічей відбулися лише три. На жаль, через технічні причини Студенок не зміг зібрати команду аби прийняти своїх сусідів – команду «Цареборисово» з Оскола, що дозволило останній без боротьби потрапити до півфіналу змагань. Суперником «Цареборисово» у півфіналі стане «Темп» Бригадирівської сільської ради, який у себе вдома з розгромним рахунком 8 : 1 переграв команду «Донець». Треба зазначити, що приголомшливий рахунок не зовсім відповідає грі, адже футболісти «Донця» втратили декілька нагод засмутити воротаря «Темпу», в тому числі за рахунку 2 : 0 не реалізували призначений одинадцятиметровий. 
Третя путівка до півфіналу розігрувалася в капитолівському дербі, де номінальними господарями були футболісти «Молнії» (ІКХП), що приймали земляків з «Сатурну». Перший тайм зустрічі завершився з рахунком 1 : 0 на користь «Молнії», а на початку другого «Сатурну» навіть вдалося зрівняти рахунок. Проте, маючі довгу лаву запасних, коуч «Молнії» вдався до рішучого кроку і зробив шість з дозволених семи замін, таким чином більш як наполовину оновивши граючий склад. Свіжі гравці, що перші 45 хвилин гри були лише глядачами, зголодніло поринули у вир боротьби і дотисли супротивника, довівши рахунок до хокейного – 5 : 1. «Молнія» у півфіналі.
Принципова гра у четвертому матчі чвертьфіналу відбулася між затятими супротивниками: куньевським «Олімпіком» і командою Чистоводівки. Ніхто не хотів програвати. На завзяту боротьбу вказує рахунок 0 : 0 після закінчення основного часу зустрічі. Але вдома й стіни допомагають – у додатковий час кулястий двічі затріпотів у сітці воріт чистоводян – минулорічних володарів Кубку. Отже, цього року будемо мати нового переможця Кубка району з футболу, а хто їм стане: «Цареборисово», «Темп», «Молнія» чи «Олімпік», - буде вирішуватися у наступних футбольних баталіях, що точитимуться на смарагдових майданчиках Оскола, Капитолівки та, врешті, Куньєго, де 25 серпня відбудеться фінал.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.