06 лютого на базі ФОКу смт. Борова стартує турнір з футзалу "FORESTER LIGA - 2021" серед аматорських команд. В І турі суперником "Молнії" будуть гравці місцевого "Динамо"

четверг, 31 октября 2019 г.

Підсумки 12 туру аматорської ліги з міні – футболу. «Молнія» за два тури до завершення турніру оформлює чемпіонство!

31 жовтня відбулись матчі 12 туру відкритої ліги з міні – футболу серед аматорів.  «Союз» досить легко переграв представників поліції, «Арсенал», з рахунком 6 : 0 і піднявся з шостої на 4 сходинку. «Авангард» здобув важку і дуже важливу для себе мінімальну перемогу 1 : 0 над кам’янською «Іскрою», яка і забронювала за ним завчасно срібні нагороди, а лідер турніру - «Молнія», завдяки перемозі над «Ветераном» 5 : 3, за два тури до завершення змагань також достроково оформила чемпіонство. По дублю на свій рахунок записали Артем Вітко і Олександр Мухін, ще один м’яч провів Василь Забашта.
Після 12 туру золоті і срібні медалі вже знайшли своїх героїв, а за  бронзу йде відчайдушна боротьба. Тут претендують 3 команди : «Енергетик», «Союз» і «Іскра», які останні ігри проводять між собою та, навіть, «Арсенал» ще не втратив чисто математичні шанси на нагороди. Наступний тур відбудеться у вівторок, 05 листопада.
05 листопада в рамках ХІІІ туру зустрінуться :
18.00 «Арсенал» - «Ветеран»
19.00 «Іскра» -  «Союз»
20.00 «Енергетик» - «Авангард».
До Вашої уваги турнірне становище команд після 12 турів


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.