06 лютого на базі ФОКу смт. Борова стартує турнір з футзалу "FORESTER LIGA - 2021" серед аматорських команд. В І турі суперником "Молнії" будуть гравці місцевого "Динамо"

вторник, 29 октября 2019 г.

ФК «Студенок» - володар Кубка з футболу пам’яті В.І. Голосова !

На стадіоні села Студенок 27 жовтня пройшов традиційний турнір з футболу, присвячений пам’яті героя Радянського Союзу В.І. Голосова.
На церемонії відкриття учасників турніру привітали перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Кіян, голова Оскільської ОТГ Геннадій Загоруйко, староста Студенокського старостинського округу Володимир Бурлака, завідувач сектору у справах молоді та спорту Ізюмської райдержадміністрації Альберт Воротиленко і ветеран районного спорту депутат районної ради Микола Жихарєв. 
В змаганнях брали участь 6 аматорських команд, які були розподілені на 2 групи. Першу трійку склали «Донець» (с. Донецьке), «Авангард» (с.Високопілля Валківського району) і «Молнія» Ізюмського комбінату хлібопродуктів. До другої групи потрапили три команди Оскільської ОТГ: «Студенок» (с. Студенок), «Сатурн» (с. Капитолівка) і оскільський клуб «Цареборисово». Змагання в групах проводились за круговою системою, але у випадку нічиєї, пробивалися по 3 одинадцятиметрові удари. Переможець серії пенальті отримував ще 1 додатковий бал.

В першій групі представник Валківського району ФК «Авангард» здобув дві перемоги над «Молнією» 2 : 0 і «Донцем» 3 : 0, а «Донець», у свою чергу, переграв «Молнію» з рахунком 3 : 2.
В другій групі господарі турніру ФК «Студенок» святкували перемогу з рахунком 2 : 0 над «Сатурном» і розійшлися миром 0 : 0 з «Цареборисово», хоча в серії пенальті сильнішими були оскільські футболісти 3 : 1. Матч між «Сатурном» і «Цареборисово» також не виявив переможця - нічия 0 : 0, але пенальті було вирішено не пробивати, бо на турнірне становище вони вже не впливали.
В матчі за 3 місце зустрілись команди, які посіли другі місця на груповому етапі, - «Донець» і «Цареборисово». Основний час не виявив переможця – нічия 1 : 1, а в серії післяматчевих пенальті фортуна посміхнулась гравцям «Донця» - 6 : 5. Фінальна зустріч пройшла також на зустрічних курсах, але голкіпери «Студенка» і «Авангарда» виявились сильнішими за нападників і залишили свої ворота на замку – 0 : 0. І, знов футбольна лотерея. Як кажуть, «вдома і стіни допомагають», мабуть тому, коли до перемоги гостям залишався всього один крок, не забив останній пенальті один темношкірий гравець «Авангарду», а в додатковій парі – ще один. Місцевий ФК «Студенок» з рахунком 5 : 4 здобув таку важливу перемогу в цьому турнірі, і третій рік поспіль став володарем Кубка імені В.І. Голосова.
На параді закриття завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Альберт Воротиленко і ветеран районного спорту Микола Жихарєв вручили всім командам-призеркам турніру кубки і грамоти, а кращі гравці, якими стали : Іван Суліма «Студенок» (воротар), Олег Шкіря «Студенок» (захисник), Тарас Рибак «Авангард» (півзахисник), Павло Сліпушкін «Донець» (нападник), Володимир Сірко «Авангард» (кращий гравець) отримали дипломи і пам’ятні статуетки.

Велика вдячність організатору турніру Андрію Абакшину, а також жіночому колективу, який на протязі всіх змагань підтримував учасників гарячим чаєм, кавою і смачною шурпою!

Всі фото з турніру дивіться в фотоальбомах сайту ІРФФ.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.