06 лютого на базі ФОКу смт. Борова стартує турнір з футзалу "FORESTER LIGA - 2021" серед аматорських команд. В І турі суперником "Молнії" будуть гравці місцевого "Динамо"

четверг, 31 октября 2019 г.

«Молнія» відсвяткувала чемпіонство


31 жовтня в актовій залі комбінату хлібопродуктів відбулись урочистості з нагоди чемпіонства футбольної команди «Молнія». На святі були присутні: директор ІКХП, депутат Харківської обласної ради Вісхан Ісламов, завідувач сектору у справах молоді та спорту Ізюмської райдержадміністрації Альберт Воротиленко, керівник футбольного клубу «Крем’янець» Ігор Шполянський, гравці ФК «Молнія» і працівники комбінату. 
Вісхан Ісламов теплими словами вдячності привітав команду з першим місцем відкритого чемпіонату з футболу серед аматорських колективів і нагородив грамотами та грошовими винагородами кожного гравця «Молнії». 


Альберт Воротиленко у своєму  виступі зазначив, що чемпіонат сезону – 2019 року був найскладнішим за рівнем футбольних баталій, інтриги, жаги до перемоги, морально-вольових якостей команд, насичений непередбачуваними результатами і найсильніший за останні 15-20 років проведення змагань, тому і здобуття звання «Чемпіонів району» гравцями «Молнії» дійсно на вагу «золота».

Ігор Шполянський, перш за все, подякував Вісхану Ісламову за всебічну допомогу і підтримку футбольному клубу «Крем’янець» в чемпіонаті Харківської області, а футболістам подарував футбольний м’яч і запропонував приєднатись до навчально-тренувального процесу «Крем’янця» для підсилення ігрових якостей в матчах чемпіонату області наступного року. 

Також слова подяки керівнику комбінату висловив і самий досвідчений і титулований гравець, ветеран «Молнії» Сергій Кіченко. 


Всі присутні по закінченні заходу мали змогу відвідати клубну галерею, де знаходяться всі здобуті трофеї  ФК «Молнія». 

Ну, і, на завершення автограф сесія на «шкіряному» снаряді та загальне фото на згадку.

Вітаємо керівництво комбінату хлібопродуктів та гравців «Молнії» з чемпіонством і бажаємо яскравих перемог в розіграші Кубка Чемпіонів серед переможців районів і міст Харківської області сезону 2020 року!

Всі фото з урочистості в альбомах сайту

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.