06 лютого на базі ФОКу смт. Борова стартує турнір з футзалу "FORESTER LIGA - 2021" серед аматорських команд. В І турі суперником "Молнії" будуть гравці місцевого "Динамо"

понедельник, 11 ноября 2019 г.

Фініш аматорської ліги з міні – футболу.

09 листопада матчами 14 туру було підведені підсумки відкритої ліги з міні – футболу серед аматорів, яка розпочалась ще 28 вересня.

В останньому турі, оскільки володарі золота і срібла стали відомі ще за 2 тури до завершення, основна боротьба йшла за бронзові нагороди. Після першого матчу ігрового дня між командами «Іскра» і «Арсенал», які не виявили переможця – нічия 4 : 4, стало зрозуміло, що за будь якого результату у наступній грі між «Енергетиком» і «Союзом», саме представники тепломережі потрапляють до трійки призерів. Тому і матч виявився дуже видовищним і багатим на голи. Команди порадували глядачів 12 забитими м’ячами. Підсумковий результат 8 : 4 на користь «Енергетика».
В останній грі «Молнія», вже у ранзі чемпіона, на досвіді з рахунком 4 : 2 переграла срібного призера ліги, «Авангард». Свій 19-й і 20-й ювілейний  м’яч в лізі на свій рахунок записав Артем Вітко, відзначившись дублем, ще по одному голу забили Василь Забашта і Руслан Шаповалов. 
По завершенні турніру команди - призерки були нагороджені кубками, грамотами і грошовими винагородами, а кращий гравець Руслан Мухін і кращий воротар Євген Самотуга – пам’ятними статуетками.
До Вашої уваги підсумкове турнірне становище команд.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.