06 лютого на базі ФОКу смт. Борова стартує турнір з футзалу "FORESTER LIGA - 2021" серед аматорських команд. В І турі суперником "Молнії" будуть гравці місцевого "Динамо"

понедельник, 31 августа 2020 г.

ФК«ЧИСТОВОДІВКА» - ВОЛОДАР КУБКА ПАМ’ЯТІ ФЕДОРА ЗВЄРЄВА


У неділю, 30 серпня, відбувся VIІ традиційний турнір на Кубок пам’яті видатного спортсмена і тренера Ізюмщини Федора Григоровича Звєрєва.

На параді відкриття учасників змагань привітали начальник відділу культури, молоді та спорту Ізюмської райдержадміністрації Альберт Воротиленко і організатор турнірудепутат Харківської обласної ради, директор ІКХП Вісхан Ісламов. Після підняття капітанами команд державного прапора під гімн України всі учасники вшанували пам’ять легенди ізюмського футболу Федора Звєрєва хвилиною мовчання.

В заході взяли участь 10 команд Ізюмського району, Оскільської ОТГ та Ізюмської міської ОТГ. Ігри проходили на стадіоні «Крем’янець» за Олімпійською системою.

Турнір порадував глядачів цікавою, змістовною та інтригуючою грою команд-учасниць.
Так, в попередньому раунді команда Ізюмського комбінату хлібопродуктів «Молнія» з рахунком 3 : 1 переграла «Студенок», а «Темп» мінімально 0 : 1 поступився бугаївському «Колосу». На стадії чвертьфіналу три пари в основний час не виявили переможця,
завершивши свої зустрічі нульовими нічиїми, а в серіях пенальті «Молнія» перемогла команду Ізюмської ОТГ 9 : 8, «Сатурн» взяв гору над «Донцем» 2 : 0, а «Чистоводівка» перемогла куньєвський «Олімпік» 2 : 1. Четвертій парі футбольна лотерея не знадобилась, команди вирішили розставити всі крапки над «і» в основний час. Так, бугаївський «Колос» був сильнішим за «Цареборисово», перемігши осколян 3 : 1. В півфіналі гравці «Молнії» вдруге за турнір після безгольової нічиєї у серії пенальті з рахунком 3 : 1 перемогли капитолівський «Сатурн», а «Чистоводівка» завдяки одному влучному удару в ворота «Колоса» отримала другу путівку до фіналу.

В матчі за 3-тє місце зустрілись невдахи півфіналів. В досить нервовій, але рівній грі «Колос» вирвав перемогу над «Сатурном» 1 : 0. М’яч, забитий ударом головою нападника бугаївської команди Романа Погребняка став єдиним і переможним, що дало змогу гравцям «Колоса» отримати бронзові нагороди турніру.

У фіналі зустрілись вічні принципові суперники за лідерство в Чемпіонаті району: «Молнія» і «Чистоводівка». Матч виявився дуже напруженим і емоційним, але в цей день те, що не змогли зробити гравці «Молнії», втілили у два забитих м’ячі футболісти «Чистоводівки». Дубль на свій рахунок записав Євген Дума. То ж, «Чистоводівка» тріумфує, а гравці «Молнії» задовольнилися сріблом.

Команди, що посіли призові місця, отримали пам’ятні кубки, медалі та грошові винагороди у сумі 3, 2 і 1 тис. грн. Також було відзначено кращого вболівальника Владислава Обухова, суддівську бригаду у складі Олександра Глущенка, Миколи Ляшенка, Альберта Воротиленка, Валерія Забашти та кращих гравців турніру, якими стали:

- Олег Шварц («Молнія») – кращий голкіпер;


- Олександр Комісаров («Чистоводівка»)  – кращий захисник;


- Роман Погребняк («Колос») – кращий нападник;


- Руслан Мухін
(«Молнія») – кращий гравець турніру.

Всі вони були нагороджені грамотами, пам’ятними статуетками і грошовими винагородами.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.